Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Стрелецът в кавга – страсти, караници, сръдни и прошка

Стрелецът обича конфликтите, за него те са възможност да докаже пред самия себе си, че е прав във всяко едно отношение. Затова често се случва така, че Стрелецът е в основата на конфликтната ситуация. При караница Стрелецът ще вика много, ще се нахвърля върху Вас и ще направи всичко възможно, за да рухнете психически и да се откажете от аргументите си. Често опонентите на Стрелеца се признават за победени в караницата с него, само и само за да запазят добрите си отношения с представителя на този зодиакален знак. В противен случай би трябвало да се скарат с него завинаги.

Стрелецът проявява голяма жестокост при конфликт, той е склонен към силни обиди. И в същото време постоянно ще Ви внушава, че Вие сте наранили дълбоко чувствата му и ще Ви кара да изпитвате чувство на вина. При скандал Стрелецът се опитва да въвлече в караницата и други хора, които често просто са свидетели на неговия сблъсък с опонента му. Стрелецът е в състояние да каже много глупости при конфликтна ситуация и след това категорично да отрича, че някога Ви е обиждал по подобен начин. Той е склонен към силни крясъци и заплахи за физическа саморазправа. Може дори да се опита да реши конфликта с помощта на юмруците си или да Ви уцели с нещо, което му е подръка.

Въпреки че дълбоко ще се разкайва за всичко, което е казал или направил по време на караницата, след това Стрелецът ще се прави, че нищо не се е случило. Напълно нормално е за родените под знака на Стрелеца след бурни скандали да Ви предложат да отидете да се почерпите някъде и то с тон, който изобщо не подсказва, че сте се карали преди малко. Стрелецът не е злопаметен и лесно прощава дори силни обиди, които са му нанесли при караница. Той лесно избухва, но и много лесно забравя за скандала. Затова дори не е необходимо да се сдобрявате със Стрелец, той ще се държи така, все едно нищо не се е случило. Но една приятелска прегръдка ще му дойде добре. А ако се е карал с любимия си човек, целувките ще свършат работа за бързото сдобряване.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби