Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Сънят като съветник

Характерната за Вас любознателност и нагласа да се стремите към онези страни на битието ни, които са освободени от притеснения и конфликти, Ви помагат да изградите трайно и сериозно отношение към сънищата си. Затова едва ли е необходимо някой друг да Ви убеждава в силата на техния смисъл или в мъдростта на символиката, които носят в себе си. За Вас те се превръщат в синоним на приключения, които текат успоредно на земния живот, оставайки осезаеми и истински като самия него. Вероятно именно Стрелецът е онзи представител на зодиака, за който сънят с брилянтните си цветове и нюанси, както и с изчистения си фокус по най-естествен начин преминава и се вписва в ежедневието.

Вашият зодиакален господар – планетата Юпитер – Ви е надарила със способността на прозрението и мъдростта, които можете да черпите от сънищата си, в неуморното търсене на точните измерения на земните истини. Ето защо можете с открито сърце да повярвате на този дар от звездите, с помощта на който ще успеете да получите посланията с очакваните от Вас отговори. Някои от тези отговори ще сте в състояние да претворите в дела, а други – да запазите като информация и знание за бъдещето, което рано или късно адекватно ще се допита до тях.

Добре е да проявявате повече зрелост при обсъждането на сънищата си с други хора. Не всеки Ваш събеседник ще е в състояние да разбере символиката, с която си служите, или дори подхода Ви като цяло. По-практичните и приземени представители на зодиака е възможно да започнат да гледат на Вас с подозрение. Може би най-подходящият път е да се научите да спазвате своя вътрешна свещена тайна. От една страна, тя ще Ви предпази от влизането в излишни неравностойни полемики, а от друга ще Ви помогне да бъдете неповлияни отвън и изцяло верни на силния свръх-Аз, който притежавате.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби