Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Интимният свят на мъжа Стрелец

Мъжът Стрелец обикновено впечатлява околните. Той лесно налага внушителното си присъствие във всяко едно обкръжение и приковава погледите върху себе си, независимо от това дали е в активна или пасивна позиция. Стрелецът притежава дълбока способност да привлича, която обаче не е демонстративно наложена. Т.нар. животински магнетизъм, характерен за Скорпиона, не може да бъде избран като сравнение за неговия сексапил. Тук става въпрос за много по-изтънчени и неуловими характеристики на чара му.

Самоувереността е основна негова черта, която се проявява във всички сфери от живота му и е сигурна гаранция за успех. Не само тя, но и мистичната му способност да разбулва тайни го тласкат още от малък към материята, касаеща либидото и сексуалния нагон и към техники, които му позволяват да се опознава и да се наслаждава на собствената си еротична компания. Това често води до една обсебваща го сексуална практика, която се налага в по-зрелия му живот. Тя му позволява да създава удоволствие на интимния си партньор, но, от друга страна, да държи на собственото си удоволствие, постигнато основно по пътя на мастурбацията. Тази нагласа понякога е възможно да доведе до т.нар. самозадоволителна любов, която да го отчужди до крайност от общоприетите норми на взаимно общуване, любовна привързаност или желание.

Той е склонен прекалено дълбоко да се отдаде на самоуважението и самовлюбеността си, които да го откъснат от адекватни контакти, изискващи взаимност, и с течение на времето дори изцяло да променят отношението му към света, предпочел маската на чужденец. Въпреки силното чувство за хумор и оптимистичния му характер, обвързването е сериозен проблем за мъжа Стрелец. Той или се жени в по-зрели години, или твърде рано осъзнава, че някои от свободолюбивите му привички правят истинското споделяне почти невъзможно. Дълбоко в себе си той не би се съгласил да скъса с тях, което прави семейния живот за неговата половинка много труден. От нея се изисква проява на супертолерантност и търпение – да не обръща внимание на спонтанните му изблици, както и да се отрече от онова, което той безпардонно позволява на себе си. В повечето случаи ще последва отчаяно послание към нея под формата на скъп подарък или високопарни впечатляващи слова, които да я накарат да повярва във възвишената философска любов, която той носи в сърцето си – компенсация за поредното му нощно отсъствие от брачното ложе.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби