Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

Страстта на Стрелците към лова на сексуални партньори е неутолима. Те обичат да са водещи.

Стрелецът е от групата на огнените знаци. Поне що се отнася до секс, то е със сигурност! Първичният му сексуален нагон е чисто физически, дори е противопоставен на практичността и емоционалността. Стрелецът никак не е срамежлив и може да бъде описан, точно както го изобразяват – полузвяр, получовек. Той определено е супер животински любовник. С други думи този приятел абсолютно винаги е в готовност! Стрелците обичат да правят много, ама наистина много секс, но се стремят това по никакъв начин да не пречи на богатия им социален живот. Либидото им ги превръща в супер артистични и изтънчени любовници. Винаги са готови да изпробват нещо ново. Жаждата им за знания може да бъде потушена от разговор в спалнята в абсолютно прав текст, като това е техият начин да съчетаят двете си най-големи удоволствия.

Психосексуален тип – нарцистичен.

Ерогенни зони са шията и областта на гърдите, но особено бедрата.

Скрити сексуални фантазии – секс на обществено място.

Любимата му фантазия е играта на Истината или се осмеляваш.

Жената Стрелец е огън, обича да флиртува и да бъде център на внимание на всяка цена. Нищо не ѝ пречи да излезе с един кавалер, а след това да го зареже заради друга компания. Тази жена обаче се интересува само от собственото си сексуално задоволяване.

Жената Стрелец обича да е на открито – в планината, на плажа, без значение. Обожава секса, но не обича да протака предиграта. Иска да премине към същинската част, колкото се може по-скоро. Обича да дразни партньора си, докато той не изгуби контрола над себе си. За нея не е проблем, ако партньорът ѝ свърши прекалено бързо, защото е всеотдайна и толерантна партньорка. Най-добрите ѝ секс съвпадения са Близнаци, Лъв, Везни и Водолей. Сексуалният ѝ гардероб съдържа предимно палави аксесоари – ръкавици и обувки.

Мъжът Стрелец е чаровен, жив и остроумен. Много бързо ще Ви зарази със своята жизненост. Не трябва обаче да се залъгвате – погледът му похотливо опипва всяка жена наоколо.

Сексът с Мъжът Стрелец рядко е супер интензивно изживяване – той в повечето случаи не издържа много дълго, но пък за сметка на това ще е първият, който би записал участие в изпробването на нова нестандартна поза. Той е майстор на еротичния масаж както с ръце, така и с език. Езикът му се справя толкова добре, че може да се превърне в порочния му инструмент за наслади, който в комбинация с устните му предизвиква експлозии.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби