Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Техники на релаксация

Вие притежавате неуморим дух, който държи на непрестанната подвижност във времето и пространството не само на ниво интелект, но и в чисто физически аспект. Всякакви занимания на открито, които Ви осигуряват простор и достатъчно количество въздух, са идеален вариант за освобождаване от вътрешното Ви напрежение. Къмпингарството, пътуването с кола или просто възможността да поседите на някоя полянка ще свършат много по-добра работа, отколкото една торба с успокоиелни хапчета.

Заедно с представителите на Телеца, Рака и Девата и Вие притежавате вроден усет към отглеждането на различни растения. Ето защо няма да е случайно, ако в култивирането на цветя или екзотична зеленина намерите полезно за Вас хоби. Още повече, че научните изследвания са доказали, че растенията, с магията на фините си вибрации, влияят особено отпускащо върху човешката нервна система. Не е случайно и че зеленият цвят – цветът на природата – е смятан за един от цветовете, притежаващи лечителна и успокоителна сила. Затова е добре да се погрижите елементи в зелено, било то като част от домашния Ви интериор или като нюанс от облеклото Ви, да присъстват във Вашето ежедневие.

Спортът (и основно тенисът) като едно от любимите начинания на Стрелеца е верен негов помощник в борбата му със стреса, стига от рано да се е научил да не претоварва мускулните си връзки, особено тези на краката.

Друг вроден афинитет на Юпитеровите представители е любовта им към домашните животни. Напоследък учените затвьрждават теорията, че грижата за домашни любимци е едно ефикасно средство против психосоматичните и особено против сърдечносъдовите заболявания. И въпреки че това не са характерните за Стрелеца болежки, дългата разходка в парка с кучето или възможността да пояздят любимия си кон ще им осигурят щастливи часове, в които по естествен начин са съчетани полезното и приятното.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби