Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Психотип според Юнг

Всеки би ценил високо приятелството на Стрелеца сангвиник. Представителите на тази астропсихологична връзка по най-искрен начин обичат хората. Тяхната подсъзнателна ориентация е, че ако всички изпитваха подобни чувства, светът щеше да бъде прекрасен.

Вероятно двете най-подходящи думи, за да бъде охарактеризирана природата на Стрелците, са експанзия и оптимизъм. Тези хора са бодри, жизнерадостни и самоуверени. Те обичат да са в непрестанно движение, щурмувайки непознати територии или социални активности. Някои е възможно да ги възприемат като честни до глупост, други да намират непресторената им искреност за освежаваща. Ако държите на откритите и честни взаимоотношения, можете спокойно да потърсите приятели сред представителите на този психотип. Но преди това трябва да сте готови да им гарантирате простор.

Често силният им стремеж към лична свобода и независимост им създава проблеми. Но оставайки по естествен начин приятелски настроени и заредени с ентусиазъм, с помощта на присъщата им откритост те успешно се справят със света. Добре е все пак да помислят върху овладяването на силната си импулсивност, както и върху склонността да проявяват нетактичност. Вярно е, че в повечето случаи тя ще е плод на добрите им намерения и желания да помогнат на човека до себе си. Но за съжаление ефектът ѝ върху неговата чувствителност е възможно да доведе взаимоотношенията до стрес.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби