Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
Netlog
LinkedIn
StumbleUpon
Svejo
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Психотип според Юнг

Всеки би ценил високо приятелството на Стрелеца сангвиник. Представителите на тази астропсихологична връзка по най-искрен начин обичат хората. Тяхната подсъзнателна ориентация е, че ако всички изпитваха подобни чувства, светът щеше да бъде прекрасен.

Вероятно двете най-подходящи думи, за да бъде охарактеризирана природата на Стрелците, са експанзия и оптимизъм. Тези хора са бодри, жизнерадостни и самоуверени. Те обичат да са в непрестанно движение, щурмувайки непознати територии или социални активности. Някои е възможно да ги възприемат като честни до глупост, други да намират непресторената им искреност за освежаваща. Ако държите на откритите и честни взаимоотношения, можете спокойно да потърсите приятели сред представителите на този психотип. Но преди това трябва да сте готови да им гарантирате простор.

Често силният им стремеж към лична свобода и независимост им създава проблеми. Но оставайки по естествен начин приятелски настроени и заредени с ентусиазъм, с помощта на присъщата им откритост те успешно се справят със света. Добре е все пак да помислят върху овладяването на силната си импулсивност, както и върху склонността да проявяват нетактичност. Вярно е, че в повечето случаи тя ще е плод на добрите им намерения и желания да помогнат на човека до себе си. Но за съжаление ефектът ѝ върху неговата чувствителност е възможно да доведе взаимоотношенията до стрес.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби