Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Страховете на Стрелеца – Извадете ме от тази клетка!

Стрелците се страхуват от всичко, което може да ги ограничи или да ги постави в капан, или по какъвто и да е начин да ограничи тяхната свобода или избор. Понеже изпитват необходимост да са свободни да проучват и да скитат, те се чувстват притиснати дори и при най-малкия намек, че това няма да е възможно. Страхът от ограничение може понякога да е доста буквален – чувстват се много неприятно в малки или претъпкани с предмети стаи, та искат да излязат, да се разходят и да подишат чист въздух.

Страхуват се също, че могат да бъдат ограничени в ситуации, които ги задушават интелектуално – ситуации, в които не научаваш нищо ново или общуване с хора, чието мислене им се струва дребнаво или повърхностно.

Тези страхове се коренят в страха им да не загубят свободата си. Те не искат никой и нищо да ограничава избора им или способността им да действат, когато пожелаят нещо. Чувстват се най-спокойни, когато знаят, че имат всякакви възможности, тогава са сигурни, че могат да се измъкнат, ако нещо започне да става твърде банално или скучно и вече не задържа интереса им.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби