Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Здраве

Склонността на подвластните на Юпитер в Зодиака да се разширяват и като тегло и обем, изисква сериозна грижа за тялото им. (Най-често особено у жената Стрелец се получава силно натрупване на подкожна мазнина в областта на бедрата.)

Активното спортуване е препоръчително, но и при заниманията със спорт – вече мъжът Стрелец – е добре да спазва мярка, защото уязвимостта на мускулите в горната част на краката е значителна. Скъсани мускулни връзки, изметната тазобедрена става, както и сецвания и болки в кръста са характерни за Стрелците. Те често забравят, че над 40 години човек вече и да иска, не може да понесе натоварването, с което се е славил като тинейджър. Именно това е причината за повечето им спортни травми. По-добре е да се набляга на един комбиниран метод, включващ както физическо, така и интелектуално натоварване, като в никакъв случай не се акцентира на първото.

За добър енергиен баланс в организма Стрелецът е хубаво да включи в менюто си повече сушени плодове, фурми, стафиди, както и да се погрижи на масата винаги да има лук и чесън.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби