Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Стрелец
ElmUS.biZ

Стрелец

AБВГ

Кариера

Основното, на което Стрелецът държи, е предизвикателството. Ето защо всяка дейност, която изисква повтаряемост и води до отегчение, рядко привлича вниманието му. Заобикалящата среда също има голямо значение за него – той еднакво не би одобрил както малкия и претъпкан офис, така и шумните оживени работилници.

Печеленето на пари не е основният му мотив – Стрелецът обикновено предпочита да впусне усилията си там, където се чувства необходим. Трудно придобитите парични средства с най-голямо удоволствие би изхарчил за нови книги или за някое поредно екзотично пътуване, отколкото за впечатляващи материални придобивки.

Изследователският му жаден за приключения дух го ориентира и към професии, които да му осигуряват непрестанно движение във времето и пространството и да правят възможна честа смяна на работната му среда. Понякога хвърлянето му в непознати начинания, които носят моментен успех, го води до сериозни грешки, които най-често са плод на необмисляне и недостатъчно внимание в детайлите. Импулсивността и ентусиазмът е добре да се овладяват отрано, защото особено ако са слепи, биха създали трайни неприятности в по-мащабен план.

Традиционно този зодиакален знак се свързва със спорта и сериозната спортна и треньорска кариера. В съвсем друг аспект дарбите на Стрелеца могат да дадат отлични резултати в правните, философските и юридическите науки, както и в дейности, които са свързани с духовно лидерство или обвързване с религиозните и църковните институции.

Стрелецът притежава силата да завладява масите, да зарежда хората около себе си с оптимизъм. От друга страна, всичко далечно и непознато силно го привлича, което е причина да жадува за далечни пътувания, изучаване на чужди езици, срещи с нови светове и култури. Може би затова много често кариерата му води до популярност, за която не съществуват граници. Експанзията на духа е една от най-силните му черти, която не случайно му отрежда мястото на философа в зодиака.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Стрелците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби