Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Телец
ElmUS.biZ

Телец

AБВГ

Сексът с жената Телец

Нея я направлява Венера, така че тя знае всичко за изкуството на любовта без помощта на книги. Когато невинно кръстоса краката си изпраща сексуални сигнали на всеки мъж в стаята. Ако наистина иска да заинтересува някой мъж, тя просто задвижва своята еротична антена в негова посока. Ако мъжът не е мъртъв, той би реагирал. Тъй като тя е чувствена, привлича всички мъже към себе си. Но докато привлечените са много, избраните са малко. Тя изглежда доста обикновена за такова бързо завладяване, но се осланя на своята интуиция при избора на потенциален любовник и това може да бъде сложно и дълбоко.

Сърцето ѝ има своите закони. Тя е доста сантиментална и бързо придобива чувство за собственост. С нея истинската любов не би протекла много гладко. Доста ревнива, способна да направи буреносна сцена, която би засрамила и най-добрите холивудски специални ефекти. Ако се почувствува пренебрегната, тя не би се домогвала до своето чрез заобикалки и други средства, не е в нейния стил. Ще каже точно това, което мисли, тя може да счупи порцелан в главата Ви дори и само поради подозрения. Жената Телец знае какво иска и нейната упоритост може да стане неразумна. Когато тя преследва нещо и е решила да го получи ще го получи, даже ако трябва да плаче, да заплашва или да хвърля предмети.

Ако сте свързани с жена Телец, пригответе се да се предадете или да избягате. Ядосана, тя е лош враг. Тя може да използува всякакво оръжие за да си отмъсти. От друга страна тя толкова желае да дава, колкото и да получава. Лесно се афектира. Отговаря инстинктивно на откровенността на другите. Осланя се на своите чувства. Някои хора правят грешка като подценяват нейната интелигентност, защото тя не е от типа, който се изявява в социална насока. Има рядка форма на интелигетност – тя знае, че за да откриеш истината трябва да вярваш на своята интуиция.

Тя е практична, не е идеалист. Няма да я видите да тъгува за някой герой от киното, когато някой много по-достижим мъж стои редом с нея. Не вярва в платоничната любов. За нея любовта съществува само редом с физическото привличане. Когато е млада, жената Телец е жадна да научи повече за живота и за мъжете. Който може да я научи има най-добрия шанс да я спечели. Обаче колкото повече научава за мъжете, толкова по-внимателна става при избора си на любовник. Тя си съставя критерий, и ако мъжът не им отговаря, не му позволява да стигне далече. Тя е чувствена жена и ако някой не я задоволява, тя не се чувствува виновна, че поглежда другаде. Не се опитва да направи сексуалните си нужди рационални. За нея е достатъчно, че тези нужди съществуват.

Жената Телец се облича добре, с вкус, но не екстравагантно. Тя знае как да купува в рамките на един бюджет и да получи най-много за това, което харчи. Обича бижутата. Често носи обеци, пръстени, а най-много обича огърлици. Вратът и шията ѝ са много чувствителни и обожаването на тази област ѝ носи удоволствие. Цени лукса. Един мъж, който може да я държи облечена в кожи и украсена със скъпоценности, да я заобикаля с всички видими знаци на благосъстоянието, ще запази сърцето ѝ завинаги.

За нещастие тя не бива да остава безгрижна. Когато се чувствува по домашному с Вас, сигурна в себе си, тя става мързелива, небрежна в облеклото си, закъснява за срещи. Ако нейният партньор обича хапването и пийването, тя също е склонна към това и може да натрупа килограми. Вътре във всяка слаба жена Телец се крие една дебела, която се опитва да излезе навън.

Тя се нуждае да проявява своите чувства, но тъй като е вродено консервативна, ще потърси в брака много повече, отколкото в една връзка. Иска някой, който да е зависим и да стои до нея. Слабоволевите мъже не я привличат, но пък тя е склонна да третира своя любим като своя собственост и не прави усилия да си осигури неговата вярност. Въпреки, че нейните емоционални реакции са силни, нейния контрол е по-силен. Тя почти никога не показва привързаността си публично и въпреки, че Вие бихте могли да я запалите, тя може да се отрече от собствените си желания и да се сдържа толкова дълго, колкото разума и диктува.

Жената Телец може да изглежда нежна и безпомощна, но всъщност не е. Тя е винаги упорита и последователна. Тя е добра готвачка, добра друграка в леглото и може да стане добра съпруга, понеже е изключително вярна и любеща. Едно предупреждение – никога няма да прости изневярата. Ако обичате да кръшкате не се захващайте с нея. Ще съжалявате! Тя е изцяло жена и трябва да бъде третирана като такава.

Една жена Телец Ви е поканила на вечеря на свещи. Тя има подходящи вина, направила е отлична вечеря. Като разговаряте забелязвате, че има приятен глас (много жени Телец пеят хубаво). Вие сте впечатлен от нейната рокля и добре подбраните бижута. Тя е намерила нещо привлекателно във Вас, иначе не бихте били там. Вие забелязвате, че нейната кожа е гладка, мека и блестяща (общ белег на всички жени Телец е, че имат хубави гърди), докато танцувате нейният парфюм Ви води по-нататък. Тя е избрала обстановката за тази романтична среща грижливо. Цялата вечер е продукт на добре проучен план. В спалнята светлините са меки и бельото копринено, тъй като жените Телец предпочитат коприната пред лена и памука. Трябва да я водите нежно. Тя очаква от Вас да бъдете внимателен и търпелив и да правите любов като по книга. Очаква да остане доволна и не се интересува от необичайни домогвания. Ако искате да развивате нови техники трябва да правите това постепенно и след като тя Ви се е доверила. Независимо от това, че има огромен капацитет на сексуален опит, тя е консервативна и трудно се порменя.

Жената Телец е взискателна любовница. По един или друг начин Вие ще го установите, когато я получите, или когато тя Ви вземе в леглото. Тя ще Ви остави без дъх. Това е областта, в която тя най-добре действа. Всеки акт има интензивността на корида. Но тя приветствува дребните сигнали на внимание – едно потупване, една целувка, но с това дълго няма да я задържите – каква е ползата да настройвате струните, ако няма да свирите? Нейното поведение в будуара е неизлечимо романтично. Обича кожите и може да реши да прави любов върху кожа, застлана на пода. Когато влиза в спалнята тя не носи нищо, освен парфюм и бижута. Вие ще знаете, че това е времето за среща. Тази тигрица гори най-добре в спалнята. Нейната любима техника е да драматизира живата си сексуална фантазия. За да повиши еротизма тя не се преструва, че се противопоставя, като Ви дава възможност да се покажете като любовник, на когото не може да бъде отказано. В противен случай тя ще Ви нападне като вампир. Всичко това е внушение, силен здравословен израз на истинската страст. Но тя може да стигне до крайности.

Жената Телец се разкъсва между изключителните си сексуални повици и необходимостта от сигурност. Ако сексуалната нужда е по-голяма може да я доведе до нимфомания или проституция. Тя трябва да бъде задоволена! С възрастта тя намалява изискванията си към външната форма. В началото имаше копринен чаршаф. Сега я възбужда мръсно одело, простряно на пясъка и мръсния под. Обича работната миризма на мъжкото тяло. Има нужда от устно задоволяване. Някои от жените Телец стават лезбийки и срещат трудности да престанат. Сменят жена след жена, търсейки по-сексуална и задоволяваща партньорка. Жените Телец са склонни към копрофилия. Малка част от жените страдат от силна нужда да уринират върху партньора си като част от сексуалната игра.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Телците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби