Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Телец
ElmUS.biZ

Телец

AБВГ

Сънят като съветник

Вие изпитвате постоянно желание и нужда от финансова стабилност, както и от гарантирана сигурност за семейството и любимите Ви хора. От друга страна, значителна част от чувствената Ви природа е устремена към всичко красиво и хармонично, към любовта и романтиката, и то по един особено дълбок начин. Тези естествени за Телеца нагласи е възможно да доминират и във Вашите сънища. Нерядко те ще Ви отвеждат на красиви и окъпани от екзотични багри природни места, ще Ви подтикват да изпитвате усещането, че сте обичани съдбовно и силно от хора с артистична и емоционално утвърдена натура.

Сънища с подобни сюжети могат да бъдат психологична индикация, че в последно време сте поставили прекалено стриктен запор над чувствата си, че сте ги обременили със задръжки и вътрешни страхове. Подобни сънищни изживявания е вероятно да се реализират и в случаи на липса на достатъчна финансова възможност да си позволите покупката на някоя скъпа и особено луксозна стока, която е грабнала емоционалното Ви сърце. Често ще попадате и в ситуации, в които многократно сънувате как купувате и изживявате момента на радостта от притежаването на така мечтания от Вас предмет.

Едва ли бихте стигнали далече, ако си казвате, че сте прекалено практични, за да обръщате внимание на информацията, която блика от Вашите сънища и нерядко третира най-болезнените нюанси от Вашата емоционалност. По-добре ще бъде по пътя на търпението и методичността, които са едни от най-силните Ви характеристики, да се научите да ги разчитате. Те ще Ви открият пътищата към задоволяването на Вашите чувствени и чисто материални нужди, както и ще Ви заредят с вътрешен стимул сами да се потрудите с цел да постигнете магичния резултат. Вие не по-малко от останалите зодиакални знаци мразите отегчението, ето защо позволете на знанието, което сънят предоставя, да стопи задръжките Ви. Така ще успеете да дадете спонтанен израз на вродения си стремеж непрестанно да търсите чудото, породено от любовта и споделената хармония.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Телците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби