Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Телец
ElmUS.biZ

Телец

AБВГ

Телецът в кавга – страсти, караници, сръдни и прошка

Телецът трудно може да се ядоса сериозно. Трябват много усилия, за да се разгневи представителят на този знак на Зодиака. В отговор на десетки капризи и обиди от страна на друг човек, Телецът ще запази спокойствие и ще се опита да направи всичко, за да не се стига до открит конфликт. Той ще се опита да угоди на всеки, стига да не се налага да се престарава и да прави нещо, което не иска. Но когато най-накрая Телецът се разгневи, околните ще съжаляват горчиво, че са го ядосали. Ядосаният Телец може да се успокои много трудно. Той направо излиза извън кожата си, когато се е ядосал прекалено силно и може дори да се опита да нарани някого. В моментите на силен яд Телецът е готов завинаги да скъса отношенията си дори със свои близки приятели. Когато е разгневен, Телецът трудно може да бъде вразумен. В такъв момент той не иска да говори с никого и не е склонен да изслуша дори най-разумните аргументи.

Телецът не е отмъстителен, но е злопаметен и затова е много трудно човек да успее да върне изгубеното доверие на представителите на този знак. Конфликтът с Телец може да продължи доста дълго. В конфликтни ситуации Телецът предпочита да се усамоти и не иска да говори с никого, затова преговорите са много трудни. Но представителите на този знак помнят не само лошото, но също така и доброто, затова могат и да простят.

Телецът може да се съгласи да се сдобри с някого, с който е скаран, ако му се направи неустоимо предложение, което той да не може да откаже. За да се сдобри човек с Телец, трябва да има дипломатични умения и да може да използва ласкателството. Комплиментите са добър подход, който размеква бързо представителите на този знак. Телецът ще склони да се сдобри, и ако много пъти бъде помолен за това, за да се почуства достатъчно важен. Тогава най-вероятно бързо ще склони да вземе решение в полза на сдобряването.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Телците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби