Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Телец
ElmUS.biZ

Телец

AБВГ

Кариера

Телците са амбициозни и предпочитат да изградят основи на стабилна, неподатлива на промени кариера, която по план би ги довела до сигурен успех. Най-често за тях проблемите възникват, ако професията им налага поемане на рискове, тъй като естествената им нагласа е към стабилността, която дава възможности за регулярна печалба. Може би това е причината така задълбочено да обмислят предложения, които са свързани с професионална непредвидимост или евентуални възможности за риск. За Телците материалната сигурност, която парите носят, е от изключително значение и е пряко свързана с вътрешния им емоционален комфорт. Вероятно затова е често срещано явление да приемат и предложения за работа, към която не питаят особен интерес или симпатия, но която е в състояние да им осигури добра печалба или е стабилно икономически ориентирана.

Интересът на Телците към финансите не е само емоционален. Това са хора, които носят вродено практично начало и от там – усет към паричната материя, както и силна търговска дарба. Затова обикновено изграждат кариера, която е свързана с банкови дела, застраховки или пазарни взаимоотношения. Тяхното упорито търсене и вроденият им бизнесталант им позволяват от едно недотам престижно начало постепенно да достигнат до развиването на крупен и стабилен, финансово обезпечен бизнес.

Повечето Телци се чувстват щастливи, ако имат възможността да се занимават със земеделие или градинарство. Животът под открито небе е много подходящ за тях, а контактът им със земята и живата природа им носи особено удовлетворение.

Те притежават невероятен талант и за работа с глина и различни материи, които позволяват съчетание на цвят и форма в едно цяло. Освен като творци в занаятите, Телците силно налагат себе си и като професионални музиканти, а певческите им дарби правят от тях популярни певци. Често срещано явление е творческите им способности да се проявяват главно в дома. Обикновено той е уютно подреден. Жените Телци имат склонност към бродиране и плетене, а мъжете се проявяват като отлични готвачи, проникнали дълбоко в тайните на кулинарното изкуство.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Телците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби