Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Телец
ElmUS.biZ

Телец

AБВГ

Техники на релаксация

Вие сте от хората, които обичат да си угаждат. Склонността Ви към пикантните и вкусни храни, към хубавите напитки, и към излишествата по отношение на тяхното консумиране изискват по-специални грижи за Вашето физическо тяло. За него обаче така и не остава време, тъй като усилията Ви изцяло са насочени към неуморимото бизнес­ежедневие и активната Ви обществена ангажираност, чрез които успявате да си осигурите необходимата материална сигурност. А тя е особено важна за Вас и задоволяването на инстинктивните Ви чувствени желания.

Вие сте представител на т. нар. неподвижни знаци от Зодиака, което означава, че трудно променяте веднъж установения си начин на живот, дори и да осъзнавате, че за Вас ще бъде по-здравословно да сторите това. Склонността Ви е да потискате натрупаното стресово напрежение, упорито преследвайки целите си в обществото, като по този начин нерядко попадате под ударите на една особено натоварваща инерция, която Ви пречи да обърнете внимание на своята почивка.

Начин да преодолеете този характерен за Вас модел на поведение е да потърсите система за активен отдих, която да пасне на физически по-мудната Ви природа. Заниманията с каланетика ще бъдат в синхрон с вътрешната Ви необходимост да вършите нещата бавно и методично. Масажът е друг подходящ вариант и особено източния Ши-а-цу масаж, който чрез масажирането на специфични точки от тялото стимулира енергийния поток и повишава жизнеността на различните органи.

Не на последно място масажът се явява и чудесен чувствен метод за отпускане, който може да бъде споделен и с интимния партньор. Ако преди подобен ритуал си позволите и една топла вана, която разчита на аромата на екзотични масла и екстракт от билки, отпускащият ефект ще бъде наистина магичен. А Вашето щастие – двойно, защото е имало възможност да бъде споделено!

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Телците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби