Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Телец
ElmUS.biZ

Телец

AБВГ

Сексът с мъжа Телец

Той обича да прави любов. Това може да изглежда глупаво – та кой не обича? Съществуват, обаче, хора, за които сексът е освобождаване от напрежението, установяване на господство, себедоказване или просто като игра, която играят, просто за да са в играта. Те не обичат секса заради самия секс.

Мнозина сочат Телеца за идеалния любовник. Той е чувствителен и разбира чувствата на партньора си. Започва сам и няма нужда да бъде подготвян и окуражаван. Телецът получава своите уроци по секс рано. От своето юношество той мисли и мечтае за жените. Като млад мъж той е сластолюбив и неговата единствена амбиция е да получи своето. Всяка жена е подходяща! Неговите нужди са ненаситни, но не се трвожете – той ще намери начин да Ви помогне да го задоволите.

Неговата предигра е заучена почти както в театрална продукция. Няма моментни хрумвания, нито пък, докато той не почувствува, че моментът е дошъл нещо ще се случи. Ами той практически няма въображение в правенето на любов. Не го търсете като екзотичен водач в неизвестните дебри на сексуалния експеримент. Традицията е неговия верен път, но пък той върши всичко толкова добре, че Вие никак няма да бъдете разочарована от резултата.

Някои хора мислят, че Телецът е малко семпъл партньор. Истината е, че той обича своя секс, директен, неусложнен и честен. Една жена се оплакваше от неговото невинно сексуално представяне. Обаче това оплакване не се чува често. Да намериш такъв любовник е твърде трудно.

Най-голямото предимство на Телеца е неговата задържаща се сила. Това, което му липсва като въображение, той компенсира даже в излишък със своята способност да продължава. Вие трябва да вземете инициативата, ако искате да го накарате да опита нещо от екзотичните пози. Може би най-доброто, което бихте могли да постигнете е френската любов – той обича да действа с устни.

Едно предупреждение – Вие не можете да направлявате Телеца, може само да предлагате едно или друго. Настоятелността ще го настрои против Вас. Телецът е земен знак и е пословично упорит, затова насочващите предложения ще свършат много повече работа. Тъй като Телеца обича комфорта, едно легло с кожи, мека светлина и тиха музика, изпълваща стаята е неговата идея за сексуален рай.

Едно друго предложение ще му достави голямо удоволствие. Подканете го да излее няколко капки ликьор на кожата Ви и да ги оближе. Мъжът Телец реагира на миризмите на тялото, тези под мишниците на жената или между краката ѝ имат възбуждащ ефект. Той би бил много смел в обхождането Ви с език и устни. Обича да масажира своята приятелка с разни масла преди да започне, и тъй като има орални наклонности, може да започне, смучейки всеки пръст на краката ѝ.

Не си правете труда да го прекъсвате или подканяте. Неговият ритуал е негова собственост и той се движи в свое собствено време. Възможно е да прави френска любов като предигра.

Бисексуалността може да бъде една от перверзиите на Телеца. Той може да има и повече от един партньор едновременно, склонен е дори и към групов секс. Телецът с типичния си здрав секс може да се обърне през деня към млад мъж, а вечерта към жена. В двата случая той може да демонстрира анални предпочитания, което също понякога се комбинира със склонността му да задоволява орално. Сексуалният интерес към задниците е характерен за някои Телци. Чистотата не е предпоставка за сексуално удоволствие. Той може да получи сексуално удоволствие като влезе в публичен дом, който дори не предлага чисти чаршафи. Измежду мъжете Телци има и такива, които си падат по копрофилия. С изключение, обаче, на случаите, в които партньора им се включва с тях в такива действия. По някакви причини (по-добре известни на психиатрите) тези странности ги възбуждат.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Телците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби