Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Телец
ElmUS.biZ

Телец

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

Телците са неуморни, когато правят секс в удобна обстановка. Те държат атмосферата около тях да е подходяща за случая.

Телецът е пленителен отчасти благодарение на любовта си към красивите неща. Късметлиите, които са имали честта да се доберат до леглото на Телец, могат със сигурност да заявят, че най-прекрасното е скрито от очите. Когато го опознаеш, Телецът е емоционален любовник, който си пада по бавните чувствени наслади. Обича да довършва дългите дни и нощи, които прекарва между чаршафите, с разговори, фантазии, съблазняване, дори готварски умения. Висшата му цел е да създава приятно настроение. Сексът често е средство да се отпусне от по-практичните части на живота си.

Психосексуален тип – обсебващ.

Ерогенни зони са шията и брадичката.

Скрити сексуални фантазии – воайорство.

Дори и да изглежда странно, Телецът ужасно си пада по смучки!

Дамите Телци държат много на флирта. Правят го дори и несъзнателно, затова често околните ги смятат за лекомислени. Ако се намира в компания с няколко мъже, подобна дама не би пропуснала да изпрати еротични сигнали на всеки един от тях. Колкото повече клъвнат, толкова по-доволна е тя, макар рядко да довежда подобни отношения до по-сериозен етап.

Жената Телец очаква от партньора си да бъде мил и търпелив и да прави любов с нея като по учебник. Харесва ѝ да се чувства сексуално удовлетворена, но не си пада по нетрадиционни подходи. Освен това е доста взискателна и често буквално изпива силите на партньорите си. Обожава френската любов. Най-добрите ѝ секс другарчета от зодиака са Овен, Стрелец, Скорпион и Лъв. Похотливата маневра, която би я възбудила ужасно е гаджето ѝ да смуче пръстчетата на краката ѝ едно по едно. Обича и да хапе.

Мъжът Телец е напорист любовник, но може да бъде безкрайно търпелив и грижовен. Много представители на тази зодия започват от рано половия си живот и тъкмо затова притежават богат опит.

Мъжът Телец е идеалният любовник – чувствителен и отговорен за чувствата на половинката си. Предпочита действията да се развиват бавно и лесно. Няма да се превърне във Ваш водач към еротичното неизвестно, но всичко, което прави за Вас, със сигурност ще бъде красиво. Точно това е мъжът, склонен на маратонски орални наслади. А по въпроса с издръжливостта – още един джакпот! Ако искате да му доставите неземно удоволствие, нежно и бавно целунете задната част на врата му.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Телците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби