Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Телец
ElmUS.biZ

Телец

AБВГ

Здраве

Телците обичат да си похапват и лесно натрупват наднормено тегло. Човек рядко среща по-хилави представители на този зодиакален знак. Обикновено той се свързва с хора с по-тежко телосложение, едър кокал и широк гръден кош. Телците обикновено са привлекателни, а чара им понякога много умело се съчетава и с пухкавата пълнота, която е характерна за тях.

Спазването на редовна диета е необходимост за един Телец, но в повечето случаи е трудно изпълнимо. Като се прибави и склонността му към по-мързеливи почивки, в зрели години типичният представител на този зодиакален знак се изправя пред непосилната задача да сваля сериозно количество килограми. Привързаността му към вкусните гозби и вина, както и заседналият начин на живот задължително водят до проблеми с теглото. В годините на своята младост много Телци проявяват невероятна активност, спортувайки усилено и редовно. Но за съжаление малцина успяват да запазят до зрялост тези навици, въпреки че тогава най-силно се нуждаят от тях.

Слабото място на Телеца е гърлото. Острите ангини са в състояние да му донасят неприятности, както и нарушенията на функциите на щитовидната жлеза. Добре е в менюто му да присъстват повече ябълки и така наречените живи храни – пшеничен зародиш и различни видове кълнове.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Телците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби