Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Близнаци
ElmUS.biZ

Близнаци

AБВГ

Сексът с жената Близнаци

Тя не се нуждае от специално място и специални уговорки. Задната седалка на колата, в местното кино или даже място на балкона в местния кинотеатър е напълно достатъчно. Нейните основни изисквания са любовник, който да ѝ даде достатъчно време, защото тя не обича да бърза. Любовното ѝ настроение може да се промени със светкавична бързина, особено ако мъжа започне твърде силно. Тя иска своя собствена скорост на развитие и се противопоставя на любовник, който се опитва да ускорява нещата към бърза развръзка. Може да охлади кръвта на всеки мъж. Позволете на нейното настроение да се развие, докато общността на желанията Ви съедини.

Тя обича цялата игра – от словестното ухажване и чувствената възбуда до кулминацията. Ще плати за Вашето търпение със собствен дял сексуална изтънченост и това е всичко, което един мъж би желал. Но любовник, който би искал да запази нейния интерес по-дълго време трябва да знае, че освен сексуално удоволствие жената Близнаци търси идеал. Взаимоотношенията за нея са общност, която включва физическо и чувствено, романтично и практично. Тя е често агресор. Последните изследвания показват, че сексуалната агресивност на жените не отблъсква мъжете. Мъжете харесват откритите домогвания.

Заведете една жена Близнак на разходка с лодка и тя ще Ви покаже, че не би се противопоставила на сношение. Заведете я на пикник и ще видите, че тя може да носи хубаво пухкаво одеало и възглавница. В крайна сметка няма смисъл да се яде на коравата студена земя. Тя може да бъде много бързо свалена. Както и за мъжете, родени под този знак, за нея секса не е необходимост или нужда от приятно облекчение, просто е много любопитна. Никога не се срамува от поведението си, защото се съобразява само със себе си. Една жена Близнаци около 40-те, не твърде привликателна, ми разказа как подържа желанията на своя любовник – избира едно хубаво усамотено ъгълче в един малък мрачен бар, разкопчава панталона му и докато си пият питието го маструбира, събира семенната течност в наполовина изпитата чаша и докато той се съвзема, тя внимателно измъква чашата си и бавно допива питието. Това е нещо, което нито един мъж не може да забрави.

Жената Близнаци винаги обича да прави две неща едновремено. В предиграта тя ще комбинира страстната целувка със стимулиране на други ерогенни зони. Докато изпълнява фелацио, ще възбуди любовника си с нежни масажи по корема. Тя има добра интуиция за правене на любов и упражнява различни приятни вариации.

Една приятна жена Близнци можеше да бъде доведена до сексуален контакт само с помоща на френско шампанско. Водеше любовника си във ваната и отваряше бутилка шампанско. Струята, насочена към генеталната област, възбужда­ше и двамата. След това поливаше любовника си с остатъка от бутилката, като течността се стичаше бавно по слабините му и после облизваше шампанското.

Жената Близнак винаги извлича голямо удоволствие от секса и винаги търси такова. Гонена от своето неуморимо въображение и безкрайно любопитство, тя упражнява секса по-често от мъжете, родени под другите знаци и опитва различни видове крайни експерименти. Често е бисексуална и в любовните връзки със собствения си пол предпочита промяната, играейки ту женската, ту мъжката роля. Когато е с партньор мъж има известни садистични наклонности. Практикува такива удоволствия като извиване тестисите на мъжа по време на акта, като го оставя разкъсван между безкрайната болка и безкрайното удоволствие. В нейните търсения на краен екстаз стига до фетишизъм. Може да бъде възбудена лесно от различни телесни миризми – на жена в мензис или от изпотяващ се мъж, миризмата на тестисите му или на мръсното му бельо. Цялата фетишистка редица е в нейното амплоа, но тя е повече физически, отколкото емоционално възбудена. Любопитство, а не истинско желание е името на нейната игра.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Близнаците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби