Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Близнаци
ElmUS.biZ

Близнаци

AБВГ

Семейство, родители, деца

Много е вероятно детето Близнаци да започне да говори, още преди да е проходило. Подвижно и любопитно, то ще очаква от своите родители да му осигурят достатъчно разнообразна обкръжаваща среда, която да не му позволява да скучае. За него скуката може да се превърне в символ на страх. За да се научи от рано да се справя с тенденцията да бъде повърхностен и непостоянен, малкият Близнак се нуждае от непрекъснато насърчаване с цел да завърши докрай всяко нещо, с което се е захванал. И все пак прекаленото настояване от страна на родителя, отправяно към детето да довърши нещо в момента, може да има обратен ефект. Този категоричен подход не дава резултат с Близнаците, които постигат най-добрите си резултати, когато имат свободата да прескачат от един план на друг – понесени върху крилете на фантазията си, докато не се уморят и не позволят на интереса им да избледнее.

Въпреки че се справя добре в училище, детето Близнаци би могло да бъде един отличен преписвач. Само истински умен и проницателен учител бързо ще разбере това и ще бъде в състояние да е с няколко крачки пред малкия хитрец. По-късно, като особено начетен студент, по време на изпит ще изписва купища листа с много и най-различни мнения, подкрепени с едва няколко, но най-съществени факта, просто защото Близнаците намират фактите за отегчителни и скучни.

С напредването на годините представителите на този зодиакален знак могат да станат прекрасни родители, които активно и пълноценно ще запълват извънучилищното време на своите деца. Но нека не забравят, че е възможно децата им да не са така многостранни и гъвкави като тях, че е възможно да им липсва този бърз ум. Хубаво е да се научат да възприемат основните нужди и реалните качества на децата си, които не е задължително да съвпадат с техните собствени. Има една много рязка жилка на критичност у всички Близнаци, която ги прави в прекалена степен осъждащи вместо разбиращи, а това често дълбоко разстройва взаимоотношенията им с децата. Тази тяхна страна би могла да бъде омекотена, ако критиката би била поднесена по-скоро с чувството за хумор, така че да не наранява.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Близнаците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби