Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Близнаци
ElmUS.biZ

Близнаци

AБВГ

Сексът с мъжа Близнаци

Той е винаги транзитен – от едно място на друго, от един човек на друг. Неуморим, нервен, той не е доволен да живее по веднъж на ден, а ще опита една седмица или един месец в един ден и да живее на няколко нива едновременно. Каквото и да прави в момента, винаги мечтае да прави нещо друго, винаги е противоречив. Вие даже не можете да бъдете сигурна, че Ви харесва, защото начина му на изразяване е винаги противоречив. Ако изглежда, че не се интересува, че сте жива, по всяка вероятност проявява жив интерес за Вашето съществуване. Ако е изключително нежен и внимателен, по всяка вероятност не би могъл да се интересува по-малко от Вас. Каквото и да е неговото чувство, първия му инстинкт е да се преструва.

Той не може да понася програмите. Не искайте от него да се храни в определени часове, да ляга или става в определено време. Не може да бъде роб на часовника. Необичайно умен и интелигентен е, обича много да говори. Може да поддържа няколко теми едновременно. Не се опитвайте да спечелите словесна битка. Той е голям оратор и думите са оръжие, което използва с необичаен ефект. Една странна неуморимост се вижда даже в начина му на говорене. Скача от тема на тема. Той се носи свободно по течението, спонтанен е и ужасно привлича. Получава се чувство за електричен магнетизъм, защото това, което казва, блести със специален блясък и радиация.

Той е очарователен, многостранен, интелектуален мъж, който непрекъснато и болезнено следи как хората му реагират. Неговият ентусиазъм води до започване на твърде много инициативи едновременно. Може да прояви голяма инициатива, когато прави проект. Проблемът е да се държи в течение. Не реагира добре на неуспеха. Твърде склонен е да се самообвинява, да е деприсиран емоционално, да се чувства неадекватен. Обаче всички тези настроения не траят дълго. Появява се нов интерес, който го заинтригува и неговите емоции са отново напред.

Той се интересува от игри, хобита, всякакви начини за усъвършенстване, обича да пътува, за да види гледки, които никога преди това не е видял. За кратко време би могъл да бъде и упорит работник. Проявява се добре във всякакъв вид работа, която стимулира активността на ума, обаче има нужда от чести прекъсвания, ваканции, бяга от рутината. Той се интересува много повече от хобита, отколкото от работа от какъвто и да било вид. Обича да бъде обичан и ще се опитва да получи това навсякъде, където може.

Но той също цени своята свобода и не би подтиснал егоизма си, за да достави удоволствие на която и да било жена. Лесно се отегчава от рутината и ако го насилят да се подчини става враждебен и търси кавги. Винаги трябва да установи своето интелектуално превъзходство. Ако жената приеме това твърде лесно, той се дразни. Трябва да има известна съпротива, протест и борба, за да бъде доволен от победата си. Най-голям проблем е да се реши.

Тъй като намира, че е много трудно да се придържа към определена линия или да се доведе нещо до завършек, осъден е да се колебае и да изпада в противоречея. Веднъж открил главната истина, той веднага започва да търси нещо ново, различно. Това важи и за поведението му в света на бизнеса. Обикновено на него гледат като на най-умният изпълнител, човек на блестящите идеи, добре квалифициран, за да намери мястото си на върха. Но той не се задържа достатъчно дълго в компанията, за да постигне върха на това, което неговият талант би му дал. Ще реши набързо проблема, предавайки всичките си идеи на тези, които работят за него. Традиционната практика или догмите на бизнеса не могат да му пречат, защото той няма търпение да върши нещата по познатия начин. За сравнително късо време хората успяват да разберат, че той няма търпение да върши нещата и по нов начин. Ще търси нещо още по-напрегнато. Накрая той ще се сблъска с твърде много опозиция, ще се оплете и ще избяга.

Неговата най-добра роля е като консултат, където новите проблеми биха го държали в напрежение и не трябва да се следи дали се изпълняват заповедите му. Мъжът Близнак обича да планира стратегията и да остави ежедневната тактика на други. Той трудно се оправя с парите. Собствеността се изплъзва от ръцете му. Когато има твърде много пари в банката, той е неспокоен и се опитва да намери повод да се отърве от тях. Намира сигурност само в несигурността. Той е завладян от духа на младостта, безкрайна жизненост и любопитство, любов към смеха и празненествата, даже киното и телевизията. Изглежда, че той никога не пораства. Жените не са най-важното нещо в неговия живот, въпреки че ги получава повече, отколкото му трябват. Често го смятат за Дон Жуан, но това не е защото е свръхсексуален, а защото обича да опитва нови неща. В началото на една връзка той е чудесен, всичко за което една жена може да мечтае, но скоро емоционалния му заряд свършва и има нужда да бъде презареден с нещо ново и различно. Бъдещето с него е несигурно, а настоящето весело.

Него няма да го чуете да диша тежко. Той не е настоятелен и страстен. Играе двойствена роля – единият прави любов, а другият наблюдава, единият участва, другият съпровожда. Ако реши, той може да доведе който и да било партньор до подходящо настроение, защото точно знае как да получи необходимия отклик. Него го привлича повече идеята, отколкото самия акт. Не толкова удоволствието, получено от сексуалните действия, колкото възможността да се самонаблюдава. Така, докато прави нещо, той едновременно задоволява своето любопитство как това нещо е направено, докато реагира той изучава как точно реагира, винаги той е и действащия и наблюдателя.

Предпочита секс при запалени светлини и един от любимите му стимули е да има огледала, така че да види действи­ето от всеки ъгъл. Един Близнак кореспондент ми каза, че обича да снима с камери актовете си. След това прожектира на екран и опитва с партньора си да отиде по-далече. Близнакът мъж постепенно се запалва. Френската любов не е неговата сила, но той обича други предигри. Може да се възбуди, хапейки ушите Ви, леко поглаждайки гърба Ви, артистично играейки играта за сексуална възбуда преди да се придвижи към целта. Играта е бърза и пламенна. Даже когато е получил това, което иска, той се двоуми дали си е струвало. Обича да прави любов навсякъде и чрез разговори може да се домогне почти до леглото на всяка жена. Но неговото действие е такова, че се стреми да задоволи себе си, отколкото своя партньор. Малко жени се оплакват, даже когато понякога подозират, че са просто брашно в мелницата на неговите опити, защото той е любопитен в много области за правене на любов, които са пренебрегнати от другите мъже. Казва на жената точно това, което тя иска да чуе, създава специална атмосфера на възбуденост и романтизъм и това е много повече от чисто физическа възбуда.

Предупреждение: даже когато той Ви убеждава в своята абсолютна искреност, не му вярвайте твърде много – готов е да Ви напусне и да отиде при друга жертва, за да продължи победния си ход. Неговата искреност е действителна, но само в смисъла, който той влага в момента, в който го казва.

Груповият секс му е особено любим, включително бисексуалната активност, защото на него му харесва многото и различни възможности, които той предлага. Разнообразието е космоса на неговия жовот. Любим вариант за него е да прави любов с единия си партньор, докато другият маструбира пред него.

Близнаците се интригуват от стимулатори. Те експериментират с пенис-удължители, пулверизатори за умъртвяване на нервите и продължаване периода на изпразване. Тъй като е насочен в две посоки, той има тенденция към бисексуалност. Някои са склонни към форми на садизъм с ясно изразени отношения на господар и роб.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Близнаците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби