Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Близнаци
ElmUS.biZ

Близнаци

AБВГ

Кариера

Интелигентността и комуникативните способности на Близнаците идеално способстват за една успешна кариера. Повечето Близнаци се справят отлично, работейки в медиите или като журналисти, преводачи, писатели. Могат да бъдат добри продавачи, рекламни или търговски агенти – винаги на път.

Тяхната потребност от промени и разнообразие не бива да бъде игнорирана. Всичко предсказуемо и рутинно събужда у тях неприязън – понякога дори ги настройва враждебно. Пълна свобода на действие, въздух и простор за размах – от това се нуждаят те. Възможността за непрестанна промяна на идеите и сблъскването им с различни мнения са важни за тях.

В бизнес делата Близнаците могат да бъдат невероятно изкусни, проницателни и хитри, и ако решат да използват тези свои качества, за да спечелят пари, правят го по един изключителен начин. За съжаление понякога техни грешни решения, взети прибързано, ги довеждат до не един финансов колапс.

Може да се каже, че Близнаците не са най-амбициозният знак от Зодиака, но те притежават онзи силен коз, наречен въображение. Решат ли да го пуснат в действие – успехът им е гарантиран.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Близнаците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби