Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Близнаци
ElmUS.biZ

Близнаци

AБВГ

Откровено за Близнаците.

Вечното дете в интелектуален и емоционален план, той отказва да порастне и често паразитира на някого до дълбока старост. Често влиза в собствени фантазии и си вярва, че са истина. Много обича да приказва, преливайки от пусто в празно. Чете малко, но за всичко има свое мнение, което мени десет, дванайсет пъти в седмицата. Дори и да не е компетентен по дадена тема, се изказва като професор. В по-напреднала възраст изпада в съзерцателност. Не понася напрежението, нито умственото, нито физическото. Проблемът му е, че не е разбран, а и той самият често не може да се разбере. Обожава да посреща гости, но ги черпи в най-добрия случай с чай, а обикновено – с празни приказки.

Мръсната истина за Близнаците

Вие имате синдром на дефицит на вниманието, нали? Можете да отричате, но основната характеристика на Близнака е пълна неспособност да се съсредоточи и да се успокои. В главата Ви постоянно се извива мощен водовъртеж от различни мисли. И Вие дори не сте състояние да ги запомните или осъзнаете. Като цяло това е по-зле и от празната глава на Овните. Вие сте истински майстор по създаването на хаос и безредици. Близките със сигурност Ви мислят за непоносим.

Коварството на Близнаците

Бъбривите и чаровни Близнаци са забележително нечувствителни към близките си. Емпатия и разбиране са думи, които те са изхвърлили от иначе богатия си речник. Затова недостатъците на хората безпределно ги дразнят и не могат да се въздържат от груби забележки. Може да навредят дори на близък човек с приказките си. Ще го направят без злост или лоши намерения – просто от любов към хубавата клюка. Обикновено казваме, че Близнаците са любопитни, подвижни, адаптивни. Да, такива са, но защото им липсва задълбоченост и постоянство.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Близнаците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби