Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Близнаци
ElmUS.biZ

Близнаци

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

Егоцентрици са и в леглото, обичат експериментите. Не са много постоянни – днес им харесва едно, а утре друго.

Близнаците далеч не са много взискателни. Единственото, което искат, е някой, който стимулира интелекта им. Естествено за най-добри похотливи резултати разнообразието е изключително важно. Казано с други думи, сексът по бързата процедура на задната седалка е точно това, от което имат нужда понякога. Този знак е всестранно надарен. Преди всичко обаче сексът е духовен спорт за Близнаците. Всичко започва в съзнанието им, за да достигне до всички останали части от тялото. Близнаците винаги са в процес на търсене на идеалния сексуален партньор и перфектното еротично изживяване. Когато някой ден успеят да ги открият, те искат всичко – да дават и получават, и са готови да стимулират по всевъзможни начини всички сетива като звукът и зрението са с приоритет. Близнаците искат нещо различно и завършено. Май не е чак толкова много, или?

Психосексуален тип – нарцистичен.

Ерогенни зони са раменете, дланите и особено ръцете.

Скрити сексуални фантазии – секс с мъж и жена едновременно.

Насочете ръцете му към най-горещите точки по тялото си. Или дори още по-добре използвайте въображението си за местата по тялото му, където ще насочиш своите.

Жената Близнаци има енергия за цял харем, но имайте предвид, че рядко се посвещава само на един мъж. Може да използва секса като оръжие, за да изпълните желанията ѝ. Нейната тръпка са обратите в любовта, никак не е склонна да бъде примерна и вярна съпруга.

Жената Близнаци често се изявява като малко по-агресивна, но това никога не я е притеснявало, защото единствените стандарти, на които се подчинява, са нейните собствени. Главното ѝ изискване е партньорът ѝ да успее да използва времето си по същество. Той трябва да бъде внимателен, защото във връзката си жената Близнаци търси комбинация от духовното и физическото плюс романтичното и практичното. След секс иска да разговаря с половинката си. Най-добрите ѝ секс съвпадения са Стрелец, Лъв, Скорпион, Водолей, Везни и Овен. Любимата ѝ джунджурия е вибраторът ѝ.

Мъжът Близнак е най-големият Дон Жуан сред себеподобните си от всички зодии и може да уговори почти всяка жена да легне с него. Има репутацията на непоправим сваляч, защото обича тръпката от покоряването на недостижими жени, но често чувствата му са повърхностни. Трудно може да остане верен на една жена за дълго време, не се притеснява да изневери дори с най-добра Ви приятелка.

На мъжът Близнаци му харесва да прави секс на светло и пред огледалото. Може да допринесе за подходящото настроение на абсолютно всеки, защото знае точно как да предизвика правилните отговори. Френската любов не е сред приоритетите му, но пък компенсира с други не по-малко забавни предварителни маневри. Склонен е да бъде бърз и яростен, по-загрижен да задоволи собствените си нужди, отколкото тези на партньорката си, но за сметка на това се отнася адекватно с някои доста пренебрегвани от повечето мъже похотливи области. Може да каже на една жена точно това, което иска да чуе. За да го възбудиш повече от всяка друга, насочи устните и езика си леко нагоре по ръката му.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Близнаците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби