Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Близнаци
ElmUS.biZ

Близнаци

AБВГ

Близнакът в кавга – страсти, караници, сръдни и прошка

Родените под знака на Близнаците са доста различни от останалите знаци на Зодиака не само по принцип, а и конкретно при скарwане и сдобряване. Близнаците са подвластни на настроенията си, които често се променят без да има основателни причини за това. Те винаги се ръководят от моментното си настроение. Всъщност много лесно можете да ги изкарате извън нерви. Близнаците са много честолюбиви и убедени в собственото си надмощие над останалите, затова лесно могат да бъдат жегнати на тази тема. Това много бързо може да ги накара да избухнат. Близнаците са избухливи и при караници могат да кажат какво ли не. Те са прекалено многословни по време на скандали и не могат да спрат да говорят. Обичат да повишават глас и да се държат при скандал така, все едно ще Ви атакуват физически, и понякога дори са способни да го направят, без да мислят за последствията. Често те използват груба сила и след това не съжаляват за причинените травми, ако се стигне дотам. Когато се карате с Близнаци, представителят на тази зодия постоянно ще Ви напомня, че е по-умен от Вас и че трябва да го слушате, за да не се стига до скандали.

По време на спорове и караници най-страшното за Близнаците е опонентът им да мълчи – това може да предизвика силен нервен срив при Близнаците. Ако искате бързо да приключите караницата с Близнаци, не мълчете и със спокоен глас представете своите аргументи. Близнаците са хора на моментните решения, лесно им минава и те бързо се палят, но и бързо изстиват. След като изпуснат парата и Ви засипят с всевъзможни обиди, родените под знака на Близнаците ще поискат да Ви прегърнат и отново да сте приятели.

С Близнаци трябва да се сдобрявате възможно най-бързо. Те са динамични личности и животът им е толкова интензивен, че те не могат да зациклят върху една дребна караница с Вас. Колкото по-дружелюбно и весело се държите с представители на зодия Близнаци след скарването с тях, толкова по-бързо те ще склонят да контактуват с Вас отново като близки приятели.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Близнаците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби