Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Близнаци
ElmUS.biZ

Близнаци

AБВГ

Тайната на сънищата

Сънищата на Близнака могат да бъдат много живи и енергични. Те са в състояние да го стимулират да развива собствената си активност, на която той така силно държи. Подсъзнателно Близнакът непрестанно се стреми да разширява сцената, върху която играе централна роля пред света. Той дава на хората ентусиазма, който им е необходим за откриването на нови територии, носи фино чувство за хумор, влечение към изкуствата и много личен чар. Всъщност типичният Близнак почти никога не позволява живота му да стане мрачен, затворен или скучен, защото това би било пагубно за инстинктивната му природа. В реалния свят обстоятелствата, които го привличат, носят винаги промяна или изненади, подвижност или силен обществен и културен оттенък.

Тъй като картината на ежедневния работен ритъм не е в състояние да задоволи неговата мечтателност и идеалистични очаквания, то сънищата му биха могли по един чудесен начин да попълнят тази празнота. Те често въвеждат Близнака в омаята от чувството, че е главния герой в необикновени приключения или пътувания. Дори и след това той е в състояние трайно да ги помни, особено ако са наситени с фантастични ситуации, в центъра на които се намира самият той – справяйки се с чар, остроумие и талант в по-опасните от тях.

Често сънищата на Близнака е възможно да му напомнят, че неуморимото темпо, както и енергичната изнервеност са в състояние да застрашат сериозно неговото здраве. Такива са случаите, в които съня му го отвежда в пространство и време на уединение и тишина. Напълно е възможно това да е знак, че ежедневието му се нуждае от забавяне на ритъма, а тялото му – от физическо спокойствие и почивка. Или че той потиска в себе си неосъзнатото желание да балансира енергийното си ниво, но вече по един по-различен начин – по пътя на уединението и медитацията. Затова е добре Близнакът да обръща по-съществено внимание особено на подобен тип сънища. Истината е, че те говорят с неговия вътрешен глас, който е възможно дълго време да е бил заглушаван от шумния живот на обществената му ангажираност. А именно този глас носи мъдростта и знанието за най-съществените му физиологични и психични потребности. И колкото по-рано бъде чут от Близнака, толкова по-бързо той ще придобие умения по пътя на логиката да се погрижи за вътрешната си хармония.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Близнаците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби