Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Близнаци
ElmUS.biZ

Близнаци

AБВГ

Психотип според Юнг

Проявяващи се като весели, пъстри и общителни хора, Близнаците са характерни представители на типа сангвиник. Бъбриви и остроумни – така обикновено те са описвани от околните. Ако държите Вашето парти или купон да имат сигурен успех, добре е да потърсите компанията на Близнаците. Хората от този психотип се чувстват най-естествено когато имат възможността свободно да комуникират със света и да бъдат включени в каквито и да било социални функции. Проблем за околните е, че Близнаците понякога не успяват да овладеят желанието си да говорят прекалено много и да бъдат доминиращата страна в разговора.

Така, както в много случаи противоположните психотипове се привличат и често техните представители стигат до брачно съдружие, обикновено избраните от Близнаците партньори са интровертни. Например като меланхоличния Рак. Това е един г-н и г-жа Тъга. За да се стигне до искрено взаимно разбирателство, при подобна ситуация Близнакът сангвиник ще се наложи да обуздае своята неуморима природа. Защото неговият естествен подход е да бъде верен на себе си – подвижен, отворен, а защо не понякога и един безгрижен усмихнат скептик. Бъде ли затворен зад четири стени, той навярно би се задушил.

Близнакът е ядрото на партито, душата на компанията. Той обича да има свободата да контактува. Затворената, макар и уютна домашна атмосфера не е всичко на този свят за него. Това особено важи за жената Близнаци – домакиня, която е добре така да организира времето си, че ежедневната ѝ програма да включва и активни обществени контакти. Тя се нуждае от мисловно стимулиране и се чувства жива, когато има възможността да се среща и разговаря с различни хора. Причината е, че Близнаците са управлявани от планетата Меркурий, което прави особено интензивна нуждата им от интелектуално и словесно общуване.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Близнаците

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби